Contacteer ons

En maak uw afspraak via telefoon

Clinic Oral Surgery

Elektriciteitstraat 25, 2800 Mechelen
www.clinic-oral-surgery.be

Maak uw afspraak telefonisch

Gelieve uw afspraak steeds telefonisch te maken op één van onderstaande telefoonnummers. Op deze manier kunnen wij onmiddellijk de beschikbaarheid voor u nakijken. Dit is veel moeilijker via e-mail.

015 20 43 91
of
015 20 43 92

Wenst u ons een bijlage te versturen? Neem ook dan telefonisch contact op aub.

Bent u nog geen patiënt in onze praktijk? Momenteel werken wij met een wachtlijst voor nieuwe patiënten, dit zonder enige belofte dat u effectief op korte of lange termijn een afspraak zal verkrijgen. Gelieve het contactformulier volledig in te vullen en wij contacteren u indien er een plaats vrijkomt bij één van de tandartsen. U hoeft ons niet zelf telefonisch te contacteren.
 

Indien u echter hevige pijnklachten heeft of bent doorverwezen door uw eigen tandarts voor een wortelkanaalbehandeling (“ontzenuwing”), kan u hiervoor wel bij één van onze specialisten terecht. Gelieve telefonisch contact op te nemen om een consultatie in te plannen. Na deze consultatie en een eventuele daaropvolgende behandeling verwijzen wij u terug naar uw eigen tandarts. Gelieve ons een recente radiografie en verwijsbrief te bezorgen, zodat u snel en adequaat geholpen kan worden.

Heeft u een vraag?

2 + 6 =

Bereikbaarheid

Parking

Rondom de praktijk vindt u tal van gratis parkeermogelijkheden. Vergeet in de blauwe zones uw parkeerschijf niet te leggen.

 

Vanuit Antwerpen en Brussel:

  • Neem afrit nr. 9 Mechelen Noord en volg de N16 richting Mechelen.
  • Sla aan de eerste verkeerslichten vlak voor het centrum links af: dit is de Elektriciteitstraat.

Vanuit Lier:

  • Rij over Duffel en volg de Liersesteenweg richting Mechelen.
  • Sla in Sint-Katelijne-Waver aan de verkeerslichten van R6 rechts af richting industriezone Mechelen Noord – E19 Brussel/Antwerpen.
  • Sla aan de volgende verkeerslichten op R6 links af en neem de N1, de Antwerpsesteenweg richting Mechelen. Ter hoogte van het Shell tankstation gaat de straatnaam over in de Oscar Van Kesbeeckstraat.
  • Sla vlak voorbij het Total tankstation aan het stadion van Racing Mechelen rechts af en rij de Elektriciteitstraat in.

.

Met het openbaar vervoer:

  • De dichtstbijzijnde halte van De Lijn is op de hoek van de Elektriciteitstraat en de Oscar Van Kesbeeckstraat. Voor een gepersonaliseerde route: ga naar www.delijn.be.

.